Новият проект на ул."Тинтява" вече с разрешително за строеж

25.02.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Един от най-продаваните проекти в портфолиото на Super Имоти вече притежава разрешително за строеж! Луксозната сграда в кв."Изгрев" предизвика интереса на купувачите с емблематичната си локация на ул."Тинтява" и близостта си до множество удобства, сред които метростанция "Жолио Кюри" и два парка.

Строителството се очаква да стартира съвсем скоро като все още налични за продажба са функционални семейни жилища с цени, стартиращи от 987 €/м² (без ДДС)! Без комисиона от купувача!

Комплексът се състои от едно ниско офис тяло и две 17-етажни жилищни сгради. В сградите са предвидени различни търговски обекти, просторен фитнес център, ресторант за здравословно хранене, езиков център, вътрешна градина и рецепция.

Проектът е дело на инвеститор с 20-годишна история на пазара и множество успешно реализирани сгради в София и страната. Комплексът впечатлява и с красиви фасади от стъкло и естествен камък. Отоплението е решено на ТЕЦ, а общите части ще бъдат луксозно изпълнени.

Може да избирате между:

Двустайни апартаменти от €72 800 (без ДДС);

Тристайни апартаменти от €103 700 (без ДДС);

Четиристайни апартаменти от €132 100 (без ДДС).

Побързай и се запознай подробно с този наистина забележителен проект тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"