Най-мащабният жилищен комплекс до столичния парк "Възраждане" с първа копка

18.09.2023

SUPRIMMO
SUPRIMMO

На 14.09 се състоя официалното откриване на строителната площадка на най-мащабният нов жилищен проект в София! Комплексът се намира до най-новият столичен парк "Възраждане". В последните години интересът към района се повиши рязко поради близостта до идеалния център на София, изцяло изградената инфраструктура (включително няколко метростанции, детски градини, училища, супермаркети, паркове, спортни центрове, болници) и първокласните проекти ново строителство, които променят облика му.

Цени от 1 524 €/м² (с вкл.ДДС)!

Без комисиона от купувача!

Комплексът е част от ексклузивното портфолио на офис "Източни" като на откриването на строителната площадка присъстваха директорът на офиса Кръстьо Бойчев, мениджърът Юлиана Димитрова и консултантите Иван Атанасов и Филип Беличенов.

Проектът е дело на инвеститори, които са носители на престижното отличие "Сграда на годината 2022" за вече завършения си затворен комплекс в кв."Лозенец", който се превърна в един от най-търсените за покупка.

Комплексът до парк "Възраждане" се състои от общо 12 жилищни секции с вътрешна паркова среда, широки алеи с кътове за отдих и детски площадки, 9 магазина, ресторант-градина, детска площадка, апартаменти със собствен озеленен двор, пентхауси с просторни тераси и прекрасна гледка, управление и поддръжка 24/7 от фирма, контролирана от инвеститора.

При подбора на материали са селектирани единствено такива с безупречно качество - алуминиева дограма с троен стъклопакет и прекъснат термомост, вентилируеми фасади с минерална вата и немски клинкерни плочи, индивидуална термопомпа, захранваща подово отопление и охлаждане, изводи за климатици.

Разберете повече за комплекса тук и резервирайте своя нов имот при най-добри условия в началния етап на строителство!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"