OKINAWA Boutique Residence с отличие от LUXURY PROPERTY AWARDS 2023

10.10.2023

SUPRIMMO
SUPRIMMO

Първата healthy building сграда в България с първо престижно отличие!

OKINAWA Boutique Residence бе наградена в категория "Проект за бутиково жилищно строителство 2023" на LUXURY PROPERTY AWARDS 2023, които бяха раздадени на 09.10 в хотел "Hyatt Regency Sofia". Наградата бе приета от Никола Стоянов, основател и съдружник в ТАСКОВ & СТОЯНОВ, компанията, която седи зад амбициозния проект с фокус върху благоденствието на хората. На церемонията присъстваха още Любин Чаков и Евелина Царева, консултанти по продажбите в OKINAWA.

"Вече 19 години с моя съдружник г-н Тасков създаваме за нашите клиенти не само комфортни жилища, но и отлични инвестиционни възможности за съхранение на капитала и генериране на доходност.

В нашата почти 2 десетилетна история сме завършили успешно 35 жилищни и ваканционни сгради в София и страната, с обща разгъната застроена площ от над 130 000 кв.м. Доволните ни клиенти са над 1200.

В работата си още от самото начало сме се ръководили от стремежа си към Качество, Комфорт и Естетика. С последната си сграда Okinawa Бутик Резиденс добавяме идеята за благоприятна и здравословна жилищна среда плюс висока енергийна ефективност, благодарение на специалните строителни технологии и материали, които влагаме, според концепцията Healthy Building.

Искам да благодаря на организаторите на конкурса за високата оценка. Нашите успехи са дължат на колегите от екипа на строително-предприемаческа компания ТАСКОВ и СТОЯНОВ, които искам специално да поздравя с тази награда!", каза Никола Стоянов от сцената на LUXURY PROPERTY AWARDS 2023.

Церемонията бе уважена от кмета на столицата Йорданка Фандъкова и главния архитект на София арх.Здравко Здравков.

Тазгодишното издание Luxury Property Awards 2023, на което присъстваха над 200 гости, събра средства за подкрепа на младите таланти от Националното училище за танцово изкуство в София. Събитието се осъществява под патронажа на "Ротари Клуб".

OKINAWA Boutique Residence се превърна в истинско събитие на пазара на луксозно ново строителство. Ключовата й локация на бул."Симеоновско шосе", само на 3 минути пеша от бъдеща метростанция и иновативната й концепция за здравословна жилищна среда предизвикаха огромен интерес сред купувачите и вече 65% от жилищата са продадени.

Все още имате възможност да резервирате своя нов дом в OKINAWA Boutique Residence при изключително добри цени и условия по време на строителството!

Разберете повече за сградата тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"