Бургас и "Витоша" си поделят титлата Офис на месец септември 2023

02.10.2023

SUPRIMMO
SUPRIMMO

В последните месеци конкуренцията за наградата Офис на месеца е толкова ожесточена, че за втори път отличието си поделят два екипа. През септември това са Бургас и "Витоша"!

Екипът на Светослав Друмев, който посреща своите клиенти на адрес бул.Витоша 69А в столицата, в продължение на много години е пример за сплотеност и перфектно стикована работа. В актуалното им портфолио Ви очакват 217 предложения, сред които както ново строителство, така и завършени имоти на емблематични места в София. Консултанти с доказан професионализъм, офис "Витоша" проектират поверените им сделки с прецизност и истинска любов към професията. Вижте всичките им оферти тук!

Офис Бургас затвори традиционно силния за тях летен сезон с рекорден оборот през септември! Екипът на Силвия Гочева и Жулиета Иванова реализира сделки на градски пазар в Бургас и на пазара на вакационни имоти по цялото Южно Черноморие. Консултантите успешно асистираха на своите клиенти при сделки в Созопол, Слънчев бряг, Свети Влас и други популярни курорти по крайбрежието. Офис Бургас поддържат дългогодишни партньорства и с най-реномираните строително-инвестиционни компании в региона, които им поверяват най-новите си проекти. Запознайте се с всички оферти на офис Бургас тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"