"Вишнева" спечели отличието Офис на месец септември 2021

01.10.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Офис "Вишнева" спечели титлата за най-висок оборот от сделки през динамичния месец септември.

Специалистите от екипа на Юлита Гърбева срещнаха сериозна конкуренция в лицето на офис Варна и офис Бургас, но успяха да се преборят за приза през един от традиционно най-силните месеци в годината.

Офис "Вишнева" са пример за изключително добре организиран екип, който работи безпроблемно помежду си и винаги в полза на клиента. Брокерите на "Вишнева" имат дълбоки познания за пазара във всичките му сегменти - от премиум имоти, през масов сегмент до изключително търсеното в момента ново строителство.

Портфолиото им се отличава с атрактивни предложения в цяла София, а професионализмът на всеки един от брокерите ще Ви осигури гладко и безпроблемно преминаване през целия процес по придобиване на имот.

Запознайте се с всички оферти от портфолиото на офис "Вишнева" тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"