"Вишнева" и Бургас си поделят отличието Офис на месец май 2021

04.06.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Топлите месеци традиционно са силни за продажбите по Черноморието и екипът ни в Бургас успя да отговори успешно на завишеното търсене и да реализира голям оборот от сделки. От няколко месеца насам Бургас и Варна са под ръководството на Силвия Гочева, която е поставила високи цели пред себе си и своите екипи и следва последователно своята визия за утвърждаване на Super Имоти като лидер в продажбите на крайморски домове на българи и чужденци.

Вижте всички оферти от портфолиото на офис Бургас тук!

Офис "Вишнева" запазва своите лидерски позиции в продажбите на имоти в столицата. Най-награждаваният офис на Super Имоти поддържа бързи темпове на ефективно обслужване, което печели на консултантите множество препоръки от доволни клиенти. Юлита Гърбева оглавява амбициозния екип на офис "Вишнева", а визията й за бъдещо развитие включва партньорства с големи инвеститори и фокус както върху продажбите на имоти ново строителство, така и реализирането на готови жилища.

Разгледайте цялото портфолио от оферти на офис "Вишнева" тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"