Бургас спечели отличието Офис на месец юли 2021

02.08.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

През най-горещото имотно лято от години насам съвсем очаквано Офис Бургас си заслужи титлата Офис на месеца за юли 2021. Южното Черноморие традиционно е изключително популярно за покупка на втори дом както от българи, така и от чужденци. Имате възможност да се сдобиете с компактно жилище в затворен комплекс в Слънчев бряг, Созопол или Свети Влас на наистина изгодна цена. Консултантите ни в офис Бургас познават пазара на градски и ваканционни имоти в района в дълбочина и ще Ви насочат към правилния избор за Вас.

Офис Бургас е под ръководството на Силвия Гочева и Христо Вълчев, които са мотивирани да отстояват лидерските позиции на Super Имоти и неспирно инвестират време, усилия и ресурси в увеличаване на екипа и обогатяване на портфолиото на агенцията.

Вижте всички оферти от портфолиото на Офис Бургас!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"