Офис "Витоша" спечели титлата Офис на месец декември 2020

31.12.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Когато обичаш работата си, делничните и празничните дни се сливат и в края на месеца винаги си доволен от постигнатите резултати. С това могат да се похвалят офис „Витоша“, които грабнаха титлата „Офис на месец декември“.

Светослав Друмев е един от дългогодишните мениджъри в екипа на Super Имоти, който е спомогнал за професионалното развитие на голям брой от най-изявените търговци на пазара на недвижими имоти в столицата. Част от екипа му са консултанти като Диана Любенова (един от най-търсените специалисти в продажбите и отдаването на бизнес имоти) и Константин Калъчев (утвърдено име и ярък пример за безупречно поднесено портфолио от оферти). Двамата реализираха и най-голямата сделка за годината точно в последните седмици на 2020, утвърждавайки за пореден път най-високи стандарти на работа.

Пожелаваме на колегите от офис „Витоша“ 2021 година да бъде изпълнена с възможности да доказват многократно своя професионализъм и да достигат нови върхове в брокерската професия.

Вижте всички оферти от портфолиото на офис „Витоша“ тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"