Варна е офис на месец април 2023

02.05.2023

SUPRIMMO
SUPRIMMO

Варна е един от офисите на SUPRIMMO, които традиционно бележат забележителни нива на сделки, а този април се отличиха сред своите колеги и си спечелиха титлата Офис на месеца!

Екипът ни в морската столица има изключително портфолио с предложения както на градски пазар, така и в най-търсените курорти по Северното Черноморие, сред които Св.Св.Константин и Елена, Златни пясъци и Балчик.

Сред консултантите се отличават имената на опитни специалисти като Красимир Йорданов, Камен Славов и Цветина Дачевска-Вукич.

Може да разчитате на SUPRIMMO Варна, когато имате нужда от съдействие при покупко-продажба или отдаване на имот под наем!

Запознайте се с всички наши оферти в морската столица тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPRIMMO, за да получиш разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"