"Витоша" и Бургас си поделиха титлата Офис на месец август 2022

01.09.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Август и рекордният му брой сделки изправиха в съревнование няколко офиса в редиците на SUPRIMMO, но след оспорвана битката титлата "Офис на месеца" бе поделена между "Витоша" и Бургас.

Екипът ни в Бургас работи неуморно, за да посрещне традиционно високия интерес към покупката на имот по Южното ни Черноморие в горещите летни месеци. Градски имоти в Бургас или изгодни предложения в Созопол, Слънчев бряг, Несебър или Равда - консултантите на SUPRIMMO реализираха разнообразни сделки. Регионалният мениджър Силвия Гочева със сигурност може да бъде доволна от постиженията на своя екип.

Столицата също завоюва високи позиции чрез резултатите на Офис "Витоша". В екипа на Светослав Друмев са едни от най-опитните консултанти на SUPRIMMO, които разполагат с богато портфолио от имоти на отлични локации в София. Техният професионализъм бе ключов за високия оборот от сделки през най-летния месец.

Поздравления, колеги!

Вижте всички оферти на Офис "Витоша"!

Вижте всички оферти на Офис Бургас!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"