Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/hosting/superimoti-bg/superimoti.bg/bulgaria_news_responsive_v7.php:50) in /usr/hosting/superimoti-bg/superimoti.bg/head_responsive.php on line 57
Бургас е Офис на месец октомври 2022 — Suprimmo.bg

Бургас е Офис на месец октомври 2022

01.11.2022

SUPRIMMO
SUPRIMMO

Морските имоти не са търсени единствено през лятото! Офис Бургас го доказват с гръм и трясък и печелят безапелационно наградата Офис на месеца.

Южното Черноморие се радва на топли дни доста по-дълго от Севера, а имотите са изключително достъпни.

Дестинации като Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Царево и Синеморец са любими за много българи и освен това привличат туристи от цяла Европа. Много наши клиенти решиха да се възползват от това и през октомври се сдобиха с инвестиционно жилище или втори дом в близост до плажа.

Консултантите на SUPRIMMO Бургас са хора с дълбоки познания за местния пазар и установени дългогодишни партньорства с доказаните строително-инвестиционни компании в района. Екипът, ръководен от Силвия Гочева, ще селектира предложения, които точно отговарят на Вашите критерии и ще се уверят, че ще можете да посрещнете следващото лято в собствен морски дом!

Запознайте се с всички оферти от портфолиото на Офис Бургас тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"