Пловдив и "Източни" си поделят титлата Офис на месец октомври 2023

01.11.2023

Suprimmo
Suprimmo

Офис "Източни" и офис Пловдив постигнаха най-високи търговски успехи през октомври!

Поздравления за изключителните екипи в "Източни" и Пловдив за спечелването на титлата „Офис на месеца“! Наградата е доказателство за екипната работа, която демонстрират, както и за високия стандарт, който се отличава с устойчивост и носи добавена стойност на клиентите.

Офисът ни в Пловдив разполага с изключително богато портфолио от имоти в града под тепетата и региона. Консултантите ни са с дългогодишен опит и можете да разчитате на дълбоките им познания и експертиза, щом се отнася до покупко-продажба или отдаване под наем.

Офис "Източни" обединява професионалисти с огромен ентусиазъм и уважение към нелеката брокерска професия, които се стремят към информираност и адаптивност в работата си. В портфолиото на офиса ще откриете както луксозни оферти в цяла София, така и чудесни бюджетни предложения, които са отлична инвестиционна възможност.

Щастливи сме да имаме толкова талантливи екипи сред нас. Продължавайте с фантастичната работа и нека това постижение е само едно от многото, които предстоят.

Вижте всички предложения от портфолиото на офис "Източни" тук!

Вижте всички предложения от портфолиото на офис Пловдив тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"