Банско спечели отличието Офис на месец юни 2022

04.07.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Кой каза, че Банско е единствено зимна дестинация?

Екипът на Super Имоти в курортния град може да Ви убеди в целогодишните предимства на мястото и да намери правилния ваканционен имот за Вас.

Консултантите ни в Банско си завоюваха титлата Офис на месец юни 2022 под вещото ръководство на Димитър Джибин, а интересът към закупуването на втори дом в планината е огромен. Близостта до природата, чистия въздух и първокласните писти привлякоха много хора по време на пандемията, а част от тях решиха да превърнат Банско в свой постоянен дом. В града се оформи общност от млади специалисти, които предпочетоха тихото градче, за да работят от разстояние и да обитават здравословна жилищна среда.

Без значение дали търсите постоянно жилище или имот с цел инвестиция - екипът ни в Банско ще Ви обслужи с огромно желание и доказан професионализъм!

Вижте всички предложения от портфолиото на Super Имоти Банско тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"