Централен офис и офис Варна са с най-висок оборот през месец февруари

28.02.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Радваме се, когато резултатите за месеца са толкова високи, че е невъзможно да бъде излъчен едноличен лидер в постигнатия оборот.

Февруари беше точно такъв месец и поради този факт титлата "Офис на месеца" си поделят Централен офис и офис Варна.

Силвия Гочева уверено реформира управлението на агенцията във всичките й представителства по Черноморието и резултатите от труда й са налице. Екипът на офис Варна е сред най-опитните в редиците на Super Имоти, варненци ги познават и не се колебаят да им поверят своите желания и нужди, свързани с ново жилище в града или пък ваканционен дом.

Екипът на Централен офис от своя страна се доказва на най-конкурентния възможен пазар - този в столицата. Сред консултантите се открояват имена като Яна Янчева, носител на титлата "Брокер на 2019 година", която е и тийм лидер, предаващ своите знания на млади консултанти с желание да се развиват в нелеката брокерска професия. Подобни практики със сигурност допринасят за цялостните високи търговски постижения на целия офис.

Пожелаваме на двата екипа неуморност и безспирно обогатяване на експертизата им, с която да защитават и в бъдеще интересите на своите клиенти!

Вижте цялото портфолио на Централен офис, София!

Вижте цялото портфолио на офис Варна!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"