"Вишнева" е Офис на месец декември 2022

31.12.2022

SUPRIMMO
SUPRIMMO

"Вишнева" спечели отличието Офис на месец декември 2022! Най-титулуваният офис спечели и престижната награда за Офис с най-голям оборот на Годишните награди на LUXIMMO за 2022!

Част от консултантите от офис "Вишнева", които бяха отличени на Годишните награди включват Любин Чаков (Брокер с най-голям оборот от сделки), Йоана Манева (Най-скъп апартамент) и Цветелина Петрова (Най-добър нов брокер).

Екипът се управлява от Юлита Гърбева, консултант с неоспорими търговски и лидерски качества, която продължава да разширява екипа и да печели ексклузивни проекти, които да обогатяват портфолиото на агенцията.

Сред имотните предложения на офис "Вишнева" ще откриете голямо разнообразие - от мащабни комплекси ново строителство до компактни обзаведени жилища, идеални за покупка с цел инвестиция.

Вижте всички имоти в портфолиото на офис "Вишнева" тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"