"Вишнева" е Офис на месец декември 2021

05.01.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Офис "Вишнева" спечели не само приза за най-добър офис на декември, но и си заслужи отличието "Офис на годината" за 2021!

Изглежда, че Юлита Гърбева е намерила правилната формула за управление на своя екип, а задачата, която си е поставила за 2022 година, е да защити лидерските позиции на "Вишнева" на пазара на имоти в столицата.

Сред консултантите на "Вишнева" са вече наложените имена Любин Чаков и Йоана Донковска (носители на наградата Брокер на годината) и Ивета Тодорова - едно от най-разпознаваемите лица във високия сегмент на сделките с имоти в София.

През последната година към екипа се присъединиха още Александра Кацарова, Димитър Тонев, Ивет Тумбакова, Кирил Генчовски и Цветелина Петрова, които дадоха заявка бързо да заслужат място в най-награджавания екип на Stoyanov Enterprises.

Вижте всички оферти от портфолиото на офис "Вишнева" тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"