Super Имоти Варна спечели титлата Офис на месец май

01.06.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Колегите от Варна имат много поводи за гордост, защото този месец те имат нов достоен Регионален директор в лицето на Силвия Гочева и освен това си заслужиха титлата „Офис на месеца“!

С изключителен ентусиазъм, дисциплина, силна мотивация и солиден професионален опит, екипът на Силвия Гочева постигна редица забележителни резултати. Новият лидер на варненския екип е сертифициран експерт с над 12-годишен опит в сферата на недвижимите имоти, роден комуникатор и едно от най-разпознаваемите лица на имотния пазар във Варна и областта.

Стожерите на екипа са опитните старши консултанти Светозар Димитров и Ангел Соколов, които работят в агенцията от много години, през които се изградиха като едни от най-успешните специалисти в областта на градските и ваканционни имоти във Варна и съседните й курорти.

Част от екипа ни са и консултантите Мартин Стоянов, Аделина Матеева, Мариана Христова и Красимир Йорданов, които вече трета година трупат стаж и клиентско доверие, работейки във варненския офис на нашата агенция.

Новите попълнения в екипа Мария Лазарова, Камен Славов и Шади Махмуд, са изключително талантливи и още през първия месец след постъпването си сред редиците на Super Имоти реализираха успешни сделки.

Положителните промени и успехите ни зареждат със силен ентусиазъм да наложим нашето качество на услугите и добри работни практики на пазара на покупко-продажби и наеми на недвижими имоти в красивата Варна.

Нашите клиенти в морската столица го заслужават!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"