Бургас спечели титлата Офис на месец април 2022

04.05.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Колкото повече приближава лятото, толкова повече клиенти решават да потърсят своя втори дом край вълните. Точно тогава опитните специалисти на Super Имоти използват всички своя знания и умения, за да подберат наистина качествени и изгодни предложения и да се уверят, че всяка сделка завършва успешно.

Поздравления за офис Бургас, които изпратиха един изключително успешен април и си заслужиха отличието Офис на месеца! Под ръководството на опитния мениджър Силвия Гочева екипът ни в Бургас затвърждава многократно позицията си на лидер в продажбите по цялото Южно Черноморие.

Консултантите ни Христо Вълчев, Цвети Димова, Радина Пирева-Димитрова, Христо Робев, Теодора Иванова и Станислав Андреев познават местния пазар и винаги са на разположение, ако търсите изгоден ваканционен дом край морския бряг!

Вижте цялото портфолио на офис Бургас тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"