Нова тенденция на пазара на имоти – живот сред 10 дка зелени площи

23.08.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Преди години хит на пазара на имоти бяха жилищата, разположени в близост до метро. В началото на пандемията зачестиха покупките на къщи около големите градове и в селата.

Какви са най-новите тенденции на пазара на имоти?

Само преди няколко дни ви представихме първия комплекс със СПА център с минерална вода у нас. Днес ще се спрем на новия хит на пазара на имоти – живот сред зеленина, при това в София.

Проектът съчетава голяма част от нуждите на столичани - не само добра локация в близост до Sofia Ring Mall и бъдещата метростанция, но и зеленина, детски площадки, барбекю, фонтани, охрана и видеонаблюдение.

Не бива да забравяме и чистият въздух, и живописната гледка към Витоша.

Бъдещите обитатели на PARK PREMIUM ще имат щастието да живеят сред 10 дка зелени площи. Районът е тих и спокоен, което го прави добър както за семействата с деца, така и за млади професионалисти, работещи в Бизнес парк София или в района около Sofia Ring Mall.

В комплекса е предвиден богато озеленен вътрешен двор от 4.3 дка с алея за разходки.

PARK PREMIUM ще се състои от 7 входа, 2 подземни етажа с гаражи и паркоместа и 6 надземни жилищни етажа с едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

Жилищата се издават по БДС, на шпакловка и замазка, с 5-камерна PVC дограма, троен стъклопакет, изградена климатична инсталация и блиндирани входни врати.

Апартаментите са просторни и функционални, в по-голямата си част с изглед към Витоша, с отлични разпределения и малък процент общи части.

Проектът ще бъде газифициран. Фасадното оформление на сградата е с окачена фасада от еталбонд и HPL облицовка. Общите части са просторни, луксозно завършени, асансьорът е Orona 3G X15.

Инвеститорът на проекта е с над 20-годишен опит и богато портфолио от завършени сгради.

За повече информация относно PARK PREMIUM можете да се свържете с нас.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"