Никола Стоянов е новият член на Контролния съвет на НСНИ

29.06.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Никола Стоянов е новият член на Контролния съвет на Национално сдружение недвижими имоти.

Назначението му бе гласувано на 26.06.2021г на събрание на членовете на НСНИ.

Контролният съвет е структура в сдружението, която се състои от петима членове, избирани и освобождавани от Общото събрание на НСНИ за срок от две години.

Съветът проверява финансовата дейност на Сдружението и съответствието й с Устава и вътрешните правилници и нормативни документи, целесъобразността на разходите и приходите, изпълнението на бюджета, състоянието на имуществото, начина на разпореждането с него и стопанисването му.

Никола Стоянов е уважаван експерт и предприемач с 20 години опит в сферата на недвижимите имоти. Той е основател на корпоративната група Stoyanov Enterprises, от която са част едни от най-големите агенции за недвижими имоти в България - Luximmo Finest Estates, Super Имоти, Stonehard, Property.bg, строително-инвестиционната компания Тасков & Стоянов, компанията за ремонт и обзавеждане Furnish.bg и компанията за управление и поддръжка на имоти Propertymanagement.bg.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"