Comfort Residence - Малинова долина вече притежава влязло в сила Разрешително за строеж

26.10.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

С огромно удоволствие съобщаваме, че най-новата жилищна сграда от поредицата Comfort Residence вече е с влязло в сила строително разрешение.

Изграждането ще стартира до края на месец октомври 2021 г.

Апартаментната сграда ще бъде разположена в динамично развиващия се район около улица "проф. Крикор Азарян", на границата между кварталите "Малинова долина" и "Студентски град". Местоположението е изключително удачно — на втора линия от булеварда и на няколко минути пеша от арката при входа на Национална спортна академия и Зимния дворец. "Comfort Residence - Малинова долина" е с обща застроена площ (надземно и подземно) от 6530 кв.м., на парцел от 2251 кв.м. Сградата е 6-етажна и разполага с едно подземно ниво, където е разположен закрит паркинг с места за автомобили и складове. Проектирани са 62 жилища от различни типове - студиа, двустайни и тристайни апартаменти, с площи, вариращи от 50.66 до 161.80 кв.м. Към днешна дата над 70% от жилищата вече са резервирани с платен депозит, още в етапа на предварителните продажби.

Повече информация за проекта и ценова листа със свободните имоти за продажба може да разгледате в сайта www.malinova.bg.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"