"Comfort Residence - Малинова Долина" получи АКТ 14 за завършен "груб строеж".

23.06.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Луксозната сграда от портфолиото на реномираната строително-инвестиционна компания TASKOV & STOYANOV - "Comfort Residence - Малинова Долина" получи АКТ 14 за завършен "груб строеж".

Строително-монтажните работи по жилищната сграда напредват съгласно утвърдения график. Към днешна дата се извършват следните дейности:

• Приключени кофражни и бетонови работи по обекта;

• Завършена зидария до 4 жилищен етаж;

• Предстои декофриране на последен етаж;

• Предстои работа по покрива и зидарията на 5 етаж.

"Comfort Residence – Малинова долина" е удобно разположена в нов жилищен район с голям потенциал за развитие, намиращ се на границата на кварталите "Малинова долина" и "Студентски град", около току-що изградения булевард "Професор Крикор Азарян". В непосредствена близост са Национална спортна академия, Зимния дворец и бъдеща станция на метрото. В района ще откриете още търговски центрове, магазини, ресторанти, а посредством Околовръстен път и Симеоновско шосе се достига бързо до всяка точка на столицата.

Имотите в сградата са изключително подходящи за покупка с цел постоянно обитаване или инвестиционно, с цел отдаване под наем, предвид близостта си до университетите на Студентски град. Само на няколко минути с автомобил е и Бизнес парк София.

Проектът предлага оптимално разпределени апартаменти с ниски разходи за поддръжка и отопление и луксозно изпълнени общи части. За максимален комфорт на живущите ще бъде осигурено и професионално управление на сградата.

Резервирайте своя нов имот в "Comfort Residence - Малинова долина"!

Налични за продажба са:

Двустайни апартаменти от €73 211

Тристайни апартаменти от €142 335

Без комисиона от купувача!

Вижте повече за офертата тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"