Целият екип на Super Имоти работи на пълни обороти в дистанционен режим

02.04.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Уважаеми клиенти и партньори,

Целият екип на Super Имоти Ви призовава да #останетевкъщи и да се възползвате от възможността за видео огледи на избраните от Вас имоти.

Всички наши консултанти са на линия и работят на пълни обороти, за да Ви осигурят както винаги обслужване на най-високо ниво.

При въведени специални мерки за защита, продължаваме да консултираме клиентите си, да насрочваме и провеждаме огледи на имоти, преговори, подписвания на договори за депозити, покупки и наеми, набиране на нови имоти и тяхното заснемане, както и всички други присъщи за агенцията дейности, включително и през почивните дни.

Предлагаме и възможност за извършване на огледи дистанционно чрез Viber, WhatsApp или Skype, чрез които ще спестите време и ще разгледате избрания имот в пълна безопасност за Вашето здраве, сред комфорта на собствения си дом.

Всички наши брокери, юристи, специалисти и служители работят от вкъщи, в режим "home office", с нормално работно време, при пълна комуникационна свързаност по телефон, имейл и популярните месинджъри.

Препоръчваме на нашите клиенти, които търсят или предлагат имот, първо да се консултират с нас дистанционно (напр. по телефона), а огледи на имоти и персонални срещи да правим само на финала или при крайна необходимост.

При неотложна нужда от провеждане на срещи с клиенти за огледи или разговори/преговори/подписване на договори, в офисите ни се вземат всички задължителни предпазни мерки. Ако е належащо, срещите с клиенти обезателно се провеждат директно на място в самия имот (при оглед), или в наш офис, но само с предварително записване на точен час за среща.

Декларираме пълна готовност да обслужваме максимално пълноценно и професионално клиентите си, въпреки създалата се ситуация, и продължаваме да работим. Уверяваме клиентите си, че въпреки специалния режим на работа, ние сме създали нужната организация, за да гарантираме правната сигурност на сделките, като за целта нашите юристи и мениджъри са постоянно на линия и следят отблизо документацията и транзакциите по всяка сделка дистанционно.

За повече информация, можете да се свържете с нас в работно време на посочените контакти:

Тел. 0700 70 335 или 0883 700 335

E-mail: info@superimoti.bg

Бъдете отговорни към себе си и другите, за да ограничим във времето създалата се ситуация и да се върнем бързо към обичайния си ритъм на живот. А до тогава - #останетевкъщи.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"