Историята на една бивша фурна, преобразена в клуб хаус в селце край Велико Търново

07.08.2023

24chasa.bg
24chasa.bg

Преди няколко години предприемач от Варна и любител на рок музиката, попада в едно великотърновско село на местния рок фест. Забелязва изтърбушена стара фурна, която две години по-късно превръща в клуб хаус за своите приятели. Решава да я купи и защото другият кандидат-купувач имал намерение да отсече 12 бора в двора на сградата. Историята за преобразяването на имота от соц.фурна в модерна къща в индустриален и лофт стил е разказана от 24chasa.

Докато функционирала, фурната била най-голямата в района. От оригиналният интериор са запазени входната врата, позиционирана сега на втория етаж, оригиналните лопати, с които се вадел хлябът, рафтовете, по които са го плъзгали към магазина. Място в дизайна е намерил и тезгяхът за продажба, от който сега е направена маса за беседката в градината. „Табелата “Хляб” също е оригиналната, която едно време е висяла на пекарната.“, допълват 24chasa.

Сградата се състои от три спални, голяма светла дневна, кухня, трапезария, сервизни и складови помещения и в момента очаква своя нов купувач!

Имотът е част от нашето портфолио и може да разберете повече за него тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"