Цветът на 2022 и приложението му в интериора

26.01.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

В началото на този месец институтът Pantone, главен авторитет в областта на цветовете, избра нюанса Very Peri за цвят на 2022. PANTONE® 17-3938 Very Peri е динамично зеленикав син нюанс с оживяващ виолетово-червен оттенък, който олицетворява духът на прехода и странното време, през което преминаваме и сме свидетели.

Излизайки от интензивния период на изолация, възприятията ни за физическия и дигиталния живот се променят, сливайки се по нови начини, които не си и представяхме. PANTONE® 17-3938 Very Peri илюстрира точно това сливане на съвременния живот и цветовите тенденции в дигиталния свят, които се проявяват в реалния и обратно. Тази година цветът ще присъства изключително много в основните мебели, които ни заобикалят в ежедневието.

Например мястото, в което прекарваме около една трета от живота си – леглото. Най-разумното решение е завършването на стаята да бъде след избиране на дизайна на леглото, което силно препоръчваме да е в цвета на тази година. Very Peri изпъква в комбинация с белите и сиви цветови гами, като синият нюанс подпомага на помещението да не изглежда монотонно, даже напротив. А споменахме ли, че тази комбинация е перфектна за спалнята, тъй като цветът допринася за романтичната обстановка?

спалня

Пренесен в дневната, Very Peri може да акцентира и да направи да изглежда по-ярък цвета, стоящ в противоположната страна на цветовото колело. Цветовите нюанси на жълтото и оранжевото се допълват перфектно, особено когато тази цветова изява е изразена с декоративни елементи като покривки, възглавници или мебели. В този случай, решихме да Ви споделим тази великолепна дневна, която успешно комбинира охра столове със син нюанс диван, килим и картини. Перфектната комбинация за най-изразителните личности.

дневна

Последният ни пример е този тристаен апартамент, който отлично съчетава синия нюанс на стените с контрастния оранжев нюанс на мебелите. Уникалната комбинация помага на жилището да придобие допълнително усещане на светлина и простор, което несъмнено е важен фактор при покупко-продажбата на един апартамент.

спалня

кухня

Ако Ви предстои да купите своето първо собствено жилище или искате да инвестирате парите си в имот с висока доходност, преглеждайки портфолиото на SUPERIMOTI, ще се натъкнете на хиляди предложения с единствени по рода си цветови комбинации, които приятно ще Ви изненадат. Като Ваш верен сътрудник в търсенето ще Ви дадем ценни съвети не само за цветовите тенденции, но и за тенденциите в пазара на имоти в България. Разгледайте най-новите ни оферти, които са на един клик разстояние!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"