Comfort Residence - Малинова долина с първа копка

04.11.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

На 01.11 се състоя официалното откриване на строителната площадка на Comfort Residence - Малинова долина. Сградата е най-новият проект от портфолио на утвърдената строително-инвестиционна компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ, която има зад гърба си десетки успешно реализирани обекти в София и страната.

На събитието присъстваха инвеститорът Камен Тасков, арх. Крум Сергеев и екипът му от STUDIO CREATIVE (чието дело е проектът на сграда), арх.Иво Диков (собственик на Elite Building Company - изпълнител на проекта) и Невена Стоянова (управляващ директор на Luximmo Finest Estates). Първата копка беше уважена и от голям брой клиенти, които вече са закупили имот в сградата (над 70% от жилищата вече са продадени).

Локацията на Comfort Residence - Малинова долина е ключова - в бързоразвиващия се кв."Малинова долина", до новоизградения бул."Проф.Крикор Азарян", НСА и Зимния дворец. Районът е комуникативен, в близост до няколко университета и бъдеща метростанция, което превръща Comfort Residence - Малинова долина в страхотен избор за покупка с цел отдаване под наем или собствено ползване.

Проектът предлага оптимално разпределени апартаменти с ниски разходи за поддръжка и отопление и луксозно изпълнени общи части. За максимален комфорт на живущите ще бъде осигурено и професионално управление на сградата.

Резервирайте своя нов имот в Comfort Residence - Малинова долина!

Без комисиона от купувача!

Вижте повече за офертата тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"