Comfort Residence - Симеоновско получи АКТ 16

28.05.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Строително-инвестиционна компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ съобщава с голямо удоволствие, че на 19.05.2021 г. беше издадено официалното Удостоверение за въвеждане в експлоатация на сграда Comfort Residence - Симеоновско.

Честитим на всички новодомци, които ни се довериха и закупиха жилищен имот в сградата, още в процеса на строителство. Изказваме своята благодарност и към всички мениджъри, проектанти, надзорници, основния изпълнител, фирмите подизпълнители на строително-монтажните работи, консултантите и техните всеотдайни екипи. С радост можем да заявим, че проектът беше изпълнен с най-висока степен на качество и естетичност. Ето защо днес сме отново горди с поредната отлично изпълнена сграда, която добавяме към своето портфолио от вече 32 успешно завършени проекта.

Към днешна дата всички жилища в сградата са разпродадени. Свободни за продажба остават ограничен брой паркоместа в оградения паркинг на комплекса. Повече информация за проекта Comfort Residence - Симеоновско може да прочетете в сайта: www.simeonovsko.com

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"