Изграждането на Cherkovna Residence динамично напредва

26.03.2019

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Изграждането на атрактивния комплекс Cherkovna Residence, който бързо спечели нашите клиенти, напредва с бързи темпове. Строителните дейности се случват динамично и комплексът се очаква да бъде завършен по план в края на 2020 година.

Към дата 21.03 беше извършено преместването на улицата, като се изгради изцяло ново трасе с асфалтова настилка и бордюри покрай сграда А. Освен това стартираха изкопните дейности и продължава поставянето на пилоти, които са основа за укрепването на изкопа.

Cherkovna Residence привлече интереса на купувачите с рядкото си съчетание от локация до метростанция, съвременна архитектурна визия и атрактивни цени. Агенцията ни е ексклузивен представител по продажбите и работи по офертата без комисиона от купувача!

Комплексът е разпродаден на 90%, като налични за продажба са 7 апартамента и 11 мезонета.

Запознайте се подробно с проекта тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"