Черковна Резиденс получи АКТ 16

04.02.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Най-бързо продаваната сграда за 2018г. - Cherkovna Residence получи АКТ 16!

Зад проекта стоят талантливи софийски архитекти и инвеститори, носители на специална награда от конкурса "Сграда на годината 2019".

Разположен в широкия център на София, новият апартаментен комплекс съчетава в себе си подчертано модернистичен дизайн с висок клас материали и неповторима ергономия за удобен начин на живот, при минимални разходи за енергия и поддръжка.

Безспорните предимства на локацията са:

• непосредствената близост до нова метростанция;

• на пешеходно разстояние се намират супермаркети, училища и детски градини;

• мол "Сердика Център" е само на 4 мин с автомобил или около 15 мин пеша;

• 10 минути пеша до една от най-престижните столични улици "Оборище";

• топ центърът на столицата, Катедрален Храм Александър Невски и Софийският университет са на 5 мин с автомобил или около 20 мин пеша.

Комплексът ще остави запомняща се следа в урбанизирането на столицата благодарение на уникалното за София архитектурно решение: пробиви във фасадата, които ще обединят вътрешното и външното пространство, ще подобрят циркулацията на въздуха, ще вкарат много светлина от юг и запад в двора. Пробивите са решени като патио с пейки за отдих и озеленени зони с декоративно дърво в центъра.

Към днешна дата свободни за продажба остават ограничен брой апартаменти, търговски помещения и паркоместа. За повече информация за проекта се свържете с отговорния консултант Йоана Донковска на тел: 0882 638 438

Вижте всички налични имоти за продажба.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"