Строежът на Cherkovna Residence напредва с бързи темпове

12.02.2019

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Изграждането на Cherkovna Residence, един от бестселърите в нашето портфолио, тече по план с бързи темпове. Към дата 11.02.2019г се извършва поставянето на пилоти, които са основа за укрепването на изкопа. За изпълнение на тази строителна дейност е избрана една от водещите фирми в областта на специалните фундаментни работи и технологии - фирма БАУЕР България ЕООД. Строителните дейности се извършват по график, като на този етап са поставени 45% от всички планирани пилоти по част от сграда А, цялата част от сграда Б и част от сграда В.

Проектът предизвика сериозния интерес на нашите клиенти поради предпочитаната си локация (на няколко метра от метростанция и на пешеходно разстояние от множество удобства), добрите си разпределения и атрактивните цени.

Cherkovna Residence е наистина модерна сграда с впечатляваща визия, която предлага високо качество на живот на динамичния градски човек. В момента свободните апартаменти са лимитиран брой!

Запознайте се подробно с проекта тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"