Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/hosting/superimoti-bg/superimoti.bg/bulgaria_news_responsive_v7.php:50) in /usr/hosting/superimoti-bg/superimoti.bg/head_responsive.php on line 57
Статия в Мениджър.бг: Българи масово инвестират в недвижими имоти в Северна Гърция — Suprimmo.bg

Статия в Мениджър.бг: Българи масово инвестират в недвижими имоти в Северна Гърция

31.10.2022

Мениджър.бг
Мениджър.бг

Българите масово инвестират в недвижими имоти в Северна Гърция. Брокерите отчитат голямо раздвижване на пазара на недвижими имоти в цяла Гърция, както от чужденци, така и от гърци, които живеят в чужбина, предава БНР.

Увеличава се интересът на българските граждани към закупуване на недвижими имоти в Гърция, като предпочитат районите на Кавала и Халкидики. Това съобщават агенциите за недвижими имоти и брокерите на своя годишна среща.

Българите търсят и инвестират в по-евтини имоти, ремонтират ги и ги използват както за почивка, така и за отдаване под наем. По-малка част от клиентите се насочват към вили на брега на морето или закупуване на частни хотели.

Водещи в инвестициите в имоти са германците, които купуват както в континенталната част, така и по островите, съобщават брокерите.

Международни хотелиерски вериги пък се насочват към островите, както и към Атина.

Вижте всички имоти от партфолиото ни за Гърция!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"