"Сън": Британците идват в Слънчев бряг през юли

08.05.2020

banker.bg
banker.bg

Британските туристи могат да се завърнат в българския курорт Слънчев бряг още през юли, след като страната облекчи мерките в наложената карантина, пише таблоидът „Сън“.

За да насърчи туристите, курортът ще предлага по плажовете безплатни шезлонги, чадъри и маси, когато отново отвори за посетители, информира читателите си британското издание, цитирано от БНР.

„Сън“ пише, че България успява да поддържа сравнително нисък броя на случаите на заразяване с коронавирус, като е въвела карантина на 13 март, включваща забрана за пътуване, затваряне на училищата и много бизнеси, както и даване на правомощия на полицията да прилага мерките. Очаква се карантината да бъде вдигната на 13 май и плановете включват отваряне на курортите през следващите няколко месеца, допълва таблоидът.

Цитиран е лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов, че дори и при най-лошия сценарий туристите ще се завърнат отново през август. А също и министърът на туризма Николина Ангелкова, че българските власти са в постоянен контакт с големите туроператори, с които работят.

Вижте всички оферти от портфолиото на Super Имоти в Слънчев бряг!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"