Луксозната сграда Boutique Residence Южен Парк с първа копка

18.02.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

На 16.02 официално стартира изграждането на най-новия проект от портфолиото на реномираната строително-инвестиционна компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ - Boutique Residence Южен Парк.

Луксозната сграда привлече купувачите с непреходната си локация на входа на парка в напълно уредения кв."Гоце Делчев" и още преди първа копка 50% от жилищата бяха продадени.

На откриването на строителната площадка присъстваха инвеститорите от ТАСКОВ & СТОЯНОВ, арх.Крум Сергеев и екипа му от Studio Creative, чието дело е проектът и арх.Иво Диков от Elite Building - отговорен изпълнител на сградата.

Boutique Residence Южен Парк е първата сграда от новата серия проекти от ТАСКОВ & СТОЯНОВ в най-високия сегмент на жилищното строителство - тухли Wienerberger, окачена фасада от HPL, алуминиева дограма с троен стъклопакет, общи части с полиран гранит, луксозен асансьор KONE.

На пешеходно разстояние ще откриете всякакви удобства - супермаркети, детски градини, училища, а близостта до Южен Парк гарантира повишаването на стойността на инвестицията Ви.

Възползвайте се от гъвкавите схеми на разплащане и преференциалните условия за финансиране на нашия кредитен център Super Credit!

Вижте повече за офертата тук!

Вижте и видео от първата копка на Boutique Residence Южен Парк!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"