Boutiqe Residence - Южен парк с отличие от BIG SEE Architecture Аwards 2024

22.04.2024

SUPRIMMO
SUPRIMMO

Boutique Residence – Южен парк си заслужи престижна награда за архитектура и дизайн! Луксозната сграда спечели отличието BIG SEE Architecture Award в категория Residential/Housing in Bulgaria.

Boutique Residence – Южен парк бе завършена през 2022 година и в първата сграда от най-висок клас в портфолиото на утвърдената строително-инвестиционна компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ.

Проектът е дело на арх. Крум Сергеев и екипът на STUDIO CREATIVE, а изпълнител в най-разпознаваемото име в луксозното жилищно строителство – ELITE BUILDING COMPANY.

Локацията на сградата е в непосредствена близост до Южен парк, в напълно уредения кв.“Гоце Делчев“. Архитектурните решения включват големи обеми, оградени с HPL панели и акцентирани с тъмни композитни материали, създавайки модерен и изтънчен външен вид. Използването на материали като камък, дърво и стъкло се вписва в съвременните тенденции в дизайна и кореспондира перфектно с естествените околности на парка.

Външното пространство около сградата е проектирано с цел да се максимизира възможностите за озеленяване, позволявайки на жителите да се наслаждават на красотата на природата през всички сезони. Без значение дали става въпрос за живата зеленина на пролетта, освежаващата сянка през лятото, цветните листа през есента или спокойните бели пейзажи през зимата, жителите винаги могат да намерят уют и спокойствие сред красотата на парка.

BIG SEE (Bio Intelligent Generation South-East Europe) са създадени преди повече от 20 години и целта им е да стимулират глобалните креативни индустрии и умове да поемат мисията, която само те могат да изпълнят: да предизвикат и настоятелно да насърчат неотложни промени в начините, по които хората живеят, работят и, най-вече, консумират. BIG SEE отличават проекти, създадени с идеята за природосъобразност и отговорност към околната среда.

Вижте повече за актуалния проект на строително-инвестиционната компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ OKINAWA Boutique Residence!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"