Borovets Gardens 2 получи Акт 14

05.03.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Borovets Gardens 2 вече притежава Акт 14. Изграждането на най-модерния нов ваканционен комплекс в Боровец изпреварва графика, а за продажба вече са налични ограничен брой жилища.

Borovets Gardens 2 привлече купувачите с добрата си локация. Комплексът е разположен на входа на най-стария български ски курорт Боровец, първа станция на кабинковия лифт и идеалният център на Боровец се намират само на 700 м разстояние (10 минути пеша).

Част от удобствата в комплекса включват отопляем басейн, голям спа център на площ от 500м², ресторант, лоби бар и паркинг. Borovets Gardens e заобиколен от красива борова гора, което гарантира тишина, спокойствие, високо качество на въздуха и приятна почивка за цялото семейство.

Безспорно предимство е, че жилищата в комплекса се предлагат завършени "до ключ" и готови за обзавеждане, а цените са изключително добри - стартират от 606 €/м² (без ДДС).

Запознайте се подробно с проекта тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"