Банско – забележителности, ски, чист въздух и уникални имоти

09.09.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Девет поредни години на върха – Банско е най-добър ски курорт на България от 2013 до 2021 г. в класацията на Световните ски награди (World Ski Awards).

Планинското градче, разположено в полите на Пирин, има всички шансове да завоюва титлата и през 2022 г. с със своите 75 км ски трасета и огромен брой летни активности, комбинирани с богата история, спа предложения и оживен културен афиш.

Нещо повече, Банско е сред едва седемте места на планетата, които имат пълен комплект от девет приза и от деветте издания на Световните ски награди, проведени до момента.

Именно във възрожденския град се намира и най-добрият ски хотел у нас, според World Ski Awards.

Данни на Google Street View пък сочат, че църквата „Света Троица“, разположена в центъра на курорта, е в топ 10 на най-посещаваните забележителности в България през 2021 г.

Ако това – в комбинация с невероятна природа, вкусна храна и пословично гостоприемство, не ви е достатъчно да превърнете Банско в свой втори дом, днес ще ви предложим три ексклузивни уникални имота, на които няма да устоите.

Къща със собствен спа център в близост до Банско

Построена изцяло от естествени материали, тази къща съчетава модерни архитектурни решения с типичния за Банско възрожденски стил.

Каменната й зидария запазва топлината през зимата и прохладата през лятото, а красивата дъсчена обшивка от сибирска лиственица добавя нотка уют.

Най-уникалната й характеристика обаче е достъпът до минерална вода с дебит от 0.026 литра в секунда. Това позволява в двора да се монтира външно джакузи, а площта на външните части от 623 м² ви дава свобода да обособите и барбекю зона.

Предвидена е и закрита площ за паркиране на два автомобила.

На двата си етажа имотът, разположен в село Баня, предлага осем стаи (от които четири спални) и две бани. Площта на сградата е 195 м².

Апартамент в един от най-добрите луксозни комплекси в Банско

Белведере Холидей Клуб е един от най-добрите ваканционни комплекси в Банско, който предлага много зеленина, красива архитектура и екстри, които няма да откриете никъде другаде в курорта.

Сред тях са:

• Модерен ресторант с преференциални цени за собственици и рум сървис;

• Закрит отопляем басейн със зона за възрастни и зона за деца с постоянна температура от 32-33 градуса и открит басейн (отопляем през лятото) със зони за различни възрасти пуул-бар;

• Външно джакузи за 15 човека;

• Луксозна денонощно работеща рецепция в блок 1 и мини-рецепции в другите блокове, както и денонощна охрана и видеонаблюдение;

• Лоби зона с мека мебел и лоби бар, сервиращ напитки и храни;

• Зала с билярди, дартс и други забавни игри, външен и вътрешен детски кът;

• Конферентна зала, оборудвана с необходимата конферентна техника;

• Гардероб за ски и голф принадлежности;

• Паркинги и подземен гараж с паркоместа.

В обновения спа център на комплекса са разположени няколко сауни, турска и парни бани, джакузи, соларуим и други съоръжения за релакс и почивка, които собствениците могат да използват безплатно или при преференциални условия.

Белведере Холидей Клуб се състои от три блока с апартаменти, построени и отговарящи на най-високите изисквания, поставени лично от германския предприемач Карл-Хайнц Пфое (инвеститор в комплекса е ”КП Имобилиен” ООД, дъщерна компания на MOTO-PFOHE), гарантирани от водещата строителна компания АТ Инженеринг и контролирани през целия процес на работа лично от нашата компания.

Смарт апартамент с ниска такса поддръжка на метри от лифта в Банско

Този луксозно обзаведен апартамент се намира в жилищна сграда, предлагаща на обитателите си отлична локация – на 300 метра от ски лифта в Банско и на 100 метра от кафенета, барове и магазини.

Имотът с обща площ от 57 кв. м се стои от коридор, хол с кухненски бокс, камина, една спалня, баня с тоалетна и балкон.

Ако търсите как да защитите парите си във времена на висока инфлация, този апартамент е идеален за целта – ниската такса поддръжка от 5 евро на кв. м на година и добрата му локация гарантират сигурна доходност от отдаване под наем.

Още интересни оферти от Банско:

Редова къща с минерална вода до ски курорта Банско

Ваканционен имот близо до кабинковия лифт в Банско

Обзаведен двустаен апартамент с ниска такса поддръжка в Банско

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"