Банско е на първо място сред семейните ски-дестинации в Европа

13.11.2019

abcnews.bg
abcnews.bg

Нова британска класация постави Банско на първо място сред най-изгодните семейни ски-дестинации в Европа. Това съобщиха две от най-популярните медии на Острова – „Дейли Мейл“ и „Дейли Телеграф“, позовавайки се на 13-ия годишен доклад на специализираната финансова онлайн платформа „Пост офис“.

В настоящото проучване за бюджетни фамилни ваканции участваха 25 топ локации на Стария континент. Експертите са взели под внимание разноските по места за лифт-карти, ски-екипировка, храна – калкулирани за седмица, без разходи за път и хотел. Анализът установява, че цените в Банско са паднали с 0,3 на сто от миналия сезон. В същото време вторият в класацията – Бардонекия, отбелязва поскъпване от 9,8%, а трети е друг курорт на Ботуша – Сестриере.

Топ 5 допълват още два италиански зимни центъра – Пасо Тонале и Клавиере. В десетката се нареждат победителят от 2017-а – словенският Кранска гора, австрийските Елмау и Раурис, Аринсал от Андора и Ла Тюил на Апенините.

Виж всички оферти от портфолиото на Super Имоти в Банско!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"