Комплекс Atlantis Barcode с първа копка

03.12.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

На 01.12.2021 се състоя първата копка на новия комплекс Atlantis Barcode, разположен в една от предпочитаните части на кв."Люлин" поради големите отстояния между сградите и напълно изградената инфраструктура.

Цени без аналог в София - 900 €/кв.м! Без комисиона от купувача!

На откриването на строителната площадка присъстваха инвеститорите от утвърдената компания Atlantis Bulgaria, които са носители на множество награди, сред които "Сграда на годината", "Фасада на годината" и други. Събитието беше уважено и от Никола Стоянов, основател на Super Имоти.

Atlantis Barcode предлага ергономично проектирани жилища с правилни форми, добри разпределения, благоприятни изложения и гледки към Витоша. На партерно ниво са разположени и търговски помещения с големи витрини, оринтирани към булевард със значителен човекопоток.

Комплексът ще предлага богато озеленяване, отоплението е решено на ТЕЦ, а паркирането е осигурено с достатъчен брой външни паркоместа.

Възползвайте се от гъвкавите схеми на разплащане и резервирайте своето ново жилище при най-добри условия в началния етап на строителство!

Запознайте се подробно с Atlantis Barcode тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"