Atlantis Barcode вече притежава влязло в сила Разрешително за строеж

05.11.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Щастливи сме да съобщим, че поредният проект на реномираната строително-предприемаческа компания “Атлантис България Холдинг” - “Atlantis Barcode” е вече с влязло в сила строително разрешение.

Модерният комплекс с апартаменти и търговски обекти е ситуиран в един от уредените квартали в София – "Люлин-5". Намира се на комуникативно място на булевард "Д-р Петър Дертлиев“, срещу блок 540, в непосредствена близост до кръстовището с булевард „Панчо Владигеров“ и магазин Lidl. Непосредствено пред комплекса има спирки на градски транспорт, а достъпът до метростанция „Люлин“ и Околовръстен път на София е в рамките на няколко минути. „Atlantis Barcode” щe се състои от две 8-етажни сгради с общо 90 броя апартамента (двустайни, тристайни и четиристайни), с площи, вариращи от 56.84 м² до 123.20 м². Към днешна дата 45% от жилищата вече са резервирани с платен депозит, още в етапа на предварителните продажби.

Строително-предприемаческа компания "Атлантис България Холдинг" е с над 25 години опит в изграждането на жилищни, търговски и обществени обекти по южното Черноморие. Реализираните до момента сгради са с над 86 000 кв.м. площ и над 9 000 кв.м. обществено обслужване.

"Атлантис България Холдинг" е отличен с награда „Инвеститор на годината за България за 2018-та година“, номиниран за награда "Фасада на годината" за 2019-та година и спечелил награда за "Сграда на годината" за 2020-та година.

Повече информация за проекта и ценова листа със свободните имоти за продажба може да видите тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"