Архитектите и инвеститори на Bissera и Cherkovna Residence със специална награда "Сграда на годината 2019"

12.12.2019

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Архитектите и инвеститори, които стоят зад бестселър проектите на Super Имоти Cherkovna Residence и Bissera Residence, бяха отличени на престижния конкурс "Сграда на годината 2019". Арх. Габриела Джамбазова и арх. Павел Иванов от студио Art New Vision получиха специалната награда в категория "Производствени и логистични сгради" за своя мултифункционален комплекс Пивоварница Каменица. Тя е един уникален по рода си проект, който преобрази напълно територията на бившата пивоварна в Пловдив. Архитектите твърдят за комплекса: „Както производството на бира стъпва на традицията от 1881 г., но постоянно се развива и използва най-съвременни технологии и материали, така и ние във визията на сградата сме се постарали да уловим традиционния дух на стара фабрика за производство на бира, но прочетен по модерен начин. Откроява се тухлата (основен градивен материал в миналото), комбиниран с леки, ажурни стъклени фасади“.

Комплексът включва микропивоварна за производство на крафт бира, посетителски център, ресторант - бирария, магазин, парково пространство и отворена амфитеатрална сцена за културни и социални събития.

Арх. Габриела Джамбазова и арх. Павел Иванов за познати и доказани имена в сферата на жилищното строителство като най-успешните им проекти са част от портфолиото на Super Имоти. Cherkovna Residence, която вече е в напреднал етап на изграждане е разположена на метри от новата метростанция "Владимир Вазов" в столичния кв. Сухата река. Тя очарова купувачите с елегантната си визия, добри разпределения и кокетен озеленен вътрешен двор. Бързият достъп до улица "Оборище" и идеалния център на София пък я правят предпочитана от любителите на градската динамика.

Локацията на Bissera Residence също е внимателно подбрана - в спокойния кв. Слатина. Районът се без прекомерно застрояване и се отличава с приятна семейна среда. В близост се намират множество удобства - голямо училище, супермаркети и един от най-хубавите паркове в столицата - "Гео Милев".

И двата проекта се предлагат от Super Имоти без комисиона от купувача!

Разберете повече за Cherkovna Residence тук!

Разберете повече за Bissera Residence тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"