Aria Park Townhouses в Панчарево с първа копка

19.09.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Изграждането на Aria Park Townhouses в Панчарево вече официално е в ход!

На 17 септември се състоя откриването на строителната площадка, което беше уважено от инвеститорите на проекта инж.Станислав Благоев и инж.Евтим Димитров, екипа на Super Имоти, клиенти и партньори.

Комплесът е разположен в един от най-екологично чистите райони на столицата, а именно Панчарево. Състои се от 13 редови къщи със собствени дворни пространства между 100 кв.м и 210 кв.м.

Локацията е изключително удобна - в близост до престижното Англо-американско училище, Панчаревското езеро и само на 13км от центъра на София.

Конструкцията на сградите е монолитна, със стоманобетонни колони, шайби, греди и плочи, външните стени са от решетъчни тухли „Винербергер”, покривът е топъл, плосък;

Отоплението се осигурява от термопомпа „въздух-вода” и радиаторно отопление, прозорците и вратите са PVC-петкамерни и алуминиеви витрини на първите етажи, входната врата е от масив.

Зад проекта стои компания с над 15-годишен опит в жилищното строителство.

Пълното завършване на комплекса се очаква в края на 2023 година.

Вижте повече за Aria Park Townhouses тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"