Офис "Витоша", офис Бургас и офис Варна са с най-висок оборот за месец април

Резултатите за месеца са толкова високи, че е невъзможно да бъде излъчен един единствен лидер в постигнатия оборот. Затова и за месец април титлата за "Най-добър офис на месеца" ще бъде поделена между три офиса: офис "Витоша", офис Бургас и офис Варна

След като Силвия Гочева пое управлението на офисите ни по Черноморието - резултатите не закъсняха и вече са налице. Екипите ни по морето имат богат опит в обслужването както на български, така и на чуждестранни клиенти и си заслужават тазмесечните отличия с мотивирана работа и безупречен професионализъм!

Светослав Друмев е един от дългогодишните мениджъри в екипа на Super Имоти, който е спомогнал за професионалното развитие на голям брой от най-изявените търговци на пазара на недвижими имоти в столицата. Част от екипа му са консултанти като Диана Любенова (един от най-търсените специалисти в продажбите и отдаването на бизнес имоти) и Константин Калъчев (утвърдено име и ярък пример за безупречно поднесено портфолио от оферти).

Пожелаваме и на трите екипа да достигнат още много нови върхове в брокерската професия и да продължават да утвърждават високите стандарти на компанията.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"