Property.bg by Suprimmo представи България на лондонското изложение A place in the sun

16.05.2019

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Специализираният ни бранд Property.bg by Suprimmo представи България на тазгодишното издание на престижното изложение за имоти A place in the sun в Лондон. Традиционно корпоративната ни група участва със собствен щанд на международни изложения в цяла Европа, за да представи инвестиционните възможности, които предлага българският имотен пазар, пред чуждестранните клиенти.

А place in the sun събира под един покрив изложители от цял свят, които запознават английските клиенти с възможностите за закупуване на имот в чужбина с цел собствено ползване или инвестиция.

От 10-ти до 12-ти май в емблематичната зала Олимпия опитните мениджъри на Property.bg by Suprimmo консултираха английските клиенти, които засвидетелстваха голям интерес към България. Традиционно като най-атрактивни се очертаха имотите по Черноморието и в ски курортите, но се забелязва и тенденция за инвестиции в ново строителство на големите градски пазари като София, Пловдив и Варна.

Трите дни на изложението бяха посетени от повече от 6400 човека, което говори за положителните нагласи за покупка на английските клиенти.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"