Тип имот
Земеделска земя

Местоположение
кв. Прослав / Пловдив / България

Обща площ
2024 м²

Цена
  172 000
  85 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
9 км 20 км

Последна актуализация
02.05.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 9 км
  • Летище Plovdiv (PDV): 20 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Административна информация за офертата

Предлагаме парцел в землището на гр. Пловдив - Запад в местност ТЕРЗИИТЕ , с лице на пътя, свързващ Прослав с Остромила.
Парцелът е с правоъгълна форма. Има възможност за закупуване и на съседен парцел с площ 2000 кв. м.
Очаква се скоро пътят, до който се намира парцелът да бъде част от директната транспортна връзка между кварталите Прослав и Коматевско шосе.


С възможност за разделяне на УПИ - та. Прекрасно място за отдих и почивка. Много подходящ за строеж на къща или вила или на комплекс от къщи при обединяване със съседния парцел.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в Пловдив, България Топ оферти в Пловдив, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот