Комплекс "Делаграция"

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Апартаменти ново строителство
(Къщи)


Местоположение
/ Гърция

Етаж
1

Спални
2

Бани
2


Площи на жилищата
60 м² - 0 м²

Градина
188 м²

Цена
  145 000
  2 417 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане

Разстояния

Последна актуализация
04.01.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Балкони
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор

"Делаграция" е прекрасен комплекс на остров Сайръс, в близост до големия и известен остров Миконос, в Егейско море. Комплексът се състои от няколко индивидуални къщи на един или два жилищни етажа, с басейн и озеленен двор към тях. Районът е един от най-предпочитаните по гръцкото крайбрежие и има връзка с другите острови - като Тинос, Миконос, Парос и Накос посредством ферибот, тръгващ от Атина. Островът разполага и с летище, свързващо го със столицата.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Квартал

Остров Сайръс се намира почти в центъра на островната група Цикладес и разполага с брегова ивица от 87 километра. Построен от венецианците в началото на XIII век, градът пази средновековната си атмосфера, тесните улици и красивите къщи с боядисани стени. На острова са разположени красиво пристанище, католическа базилика и църква, от където вечер се разкрива прекрасна панорамна гледка към съседните острови - Тинос, Делос, Миконос, Парос и Накос. Поради централното си положение, остров Сайръс служи като административен, културен и търговски център на района. Красивата природа и прекрасните плажове на Сайръс се допълват от приятни семейни ресторантчета, където се сервират местни деликатеси и се приготвя прясна риба. Вечерните забавления са възможни в множеството барове и клубове, където се предлагат приятни леки коктейли, на фона на модерна музика.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот