Уникална къща

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА

Тип имот
Къщи
(Вили)


Местоположение
/

Площи на жилищата
654 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Кухн. бокс

Разстояния

Последна актуализация
01.04.2009 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Балкони
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
  • Телефон
ЕКСТРИ В СГРАДАТА
  • Асансьор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Интернет

Тази изключителна и уникална вила се намира на хълмовете над Марбея, само на няколко минути път с кола от центъра на града и близо до множество петзвездни хотели и голф игрища. Къщата е построена на площ от около 3000 кв.м. с прекрасни градини, с палмови дървета, голям басейн, езеро със златни рибки и тераси. Вилата е напълно ремонтирана в съответствие с най-високите спецификации, включващи мраморни подове и дървена настилка в някои от стаите.

Имотът се състои от 2 вили (главна къща и вила за гости). Главната къща разполага с 3 спални със собствени бани. Великолепно стълбище води надолу към впечатляваща гостна с трапезария и система за домашно кино с голям екран, както и към домашна автоматизирана система за управление на осветлението, завесите, алармата и т.н. Има и стая-гардероб за гости, а основната кухня „Версаче” е обзаведена до последния детайл.

На горния етаж, във вилата за гости, е разположен невероятен фитнес салон със спа. На долното ниво има две спални с обща баня, просторна гостна и напълно оборудвана кухня.
Напълно обзаведена кухня има и в дървената вила за гости.
Цялата мебелировка е „Версаче”, системата за домашно кино и музикалната система са „B & O”, роялът е „Steinway and Sons”.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Обзавеждане

Цялата мебелировка е „Версаче”, системата за домашно кино и музикалната система са „B & O”, роялът е „Steinway and Sons”.
Всички кухни са напълно обзаведени.

Квартал

Марбея е един от най-привлекателните курорти в южна Испания. Намира се на Средиземно море, на брега на Коста дел Сол в провинция Андалусия и е само на час път с кола от Малага, Гранада и Севиля.
Курортът Марбея е известен с плажните си ивици, с луксозните яхти, с красивите бутици и със своите над 40 игрища за голф.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот