Парцел с изградени основи


Тип имот
Земя
(Парцел за инвестиция, Парцел с проект)


Местоположение
кв. Виница / Варна / България

Обща площ
1261 м²

Цена
  100 880
  80 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
15 км

Последна актуализация
01.09.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 15 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
Административна информация за офертата

SUPER ИМОТИ ви предлага атрактивен парцел в квартал Виница на град Варна.

Квартал Виница се намира на 6 км. от центъра на Варна , 2 км. от курорта „Св. Св. Константин и Елена“, на 8 километра от световно известният курорт "Златни Пясъци"и на 12 км. от международно летище. Добрата транспортна мрежа, позволява лесен и бърз достъп до всички точки на града. Живущите тук са снабдени с всички необходими условия за модерен, градски живот съчетан с прекрасна природа, спокойствие, тишина и чист въздух с прекрасна морска панорама и в близост до борова гора.

Общата площ на парцела е 1261 кв.м. В парцела има изградени основи на къща(от 108.7m2) с одобрен ПУП и виза за проектиране,архитектурен план(с РЗП-239.1m2 на два етажа), геодезическа снимка, вертикална планировка,трасировъчен план (инжинерно-геоложко проучване (в района не се наблюдават свлачища, възможност за монтиране на термопомпа или сонда за вода има налична вода след 8м дълбочина), проект зелени площи,договор за присъединяване към електроразпределителната мрежа, проект топлотехническа ефективност както и план за безопасност и здраве.

Ако имате нужда от допълнителна информация, моля да се свържете с брокера по офертата.

РЕЗЕРВИРАНЕ
Можете да резервирате този имот веднага с невъзвръщаем депозит от 2000 евро, платим с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков превод. След заплащане на депозита апартаментът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след което купувачът подписва предварителен договор и заплаща следващата вноска според схемата на плащане.
Агенцията начислява комисионна, платима при подписване на предварителния договор. Допълнителните разходи за Нотариални такси и прехвърляне възлизат на около 6% от продажната цена.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот