Парцел в регулация близо до морето

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел с проект
(Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция, Инвестиционен проект)


Местоположение
близо до Приморско / България

Обща площ
3000 м²

Градина
3000 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Няма отопление

Климатик
Няма климатизация

Разстояния
40 км

Последна актуализация
20.09.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Burgas (BOJ): 40 км
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Неасфалтиран път

SUPER ИМОТИ ви представя чудесна възможност за инвестиция – парцел в регулация до село Ясна поляна, общ. Приморско, обл. Бургас. Селото е намира на 12 км от морето и гр.Приморско и на 38 км от Бургас и Международното летище Бургас.
Предлагаме Ви парцел в непосредствена близост до село Ясна поляна с площ от 3 000 кв.м. Парцелът е със сменено предназначение, одобрен ПУП и виза за проектиране. Готов за проектиране и изграждане на вилни сгради с показатели на застрояване плътност 40 %, кинт 0,8, кота корниз 7 м и кота било 9,50 м. Общото предвиждане за конкретния парцел и за зоната, в която се намира, е за вилно строителство. Комуникациите до парцела са следните- електричество има на около 150 метра, вода, телефон и интернет на около 400 метра разстояние.
Парцелът имат много добро разположение. Намира се в непосредствена близост със селото и само на около 400 метра от главния път от с.Ясна поляна за с.Веселие.
Самото село Ясна поляна е разположено в полите на Странджа планина, по поречието на Дяволска река, в северния край на селото минава р.Ропотамо. Селото е обградено от вековни гори. До него е построен вторият по големина язовир в област Бургас - язовир „Ясна поляна“. Сегашното си име селото дължи на писателя Лев Толстой, като носи името на родното място на Лев Толстой – Ясная поляна. В селото има музей, една част от който е посветен на Лев Толстой. На 1 километър от селото, в сянката на вековните гори се намира аязмо с параклис "Св. св. Константин и Елена". Твърди се, че водата на чешмичката до параклиса е лековита. През летния сезон тук кипи активен селски еко-туризъм, организират се театрални представления. В селото от известно време живеят за постоянно и британски и руски граждани.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот