Регулиран парцел в Кичево

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Промишлен парцел
(Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
село Кичево / близо до Варна / България

Обща площ
1700 м²

Цена

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
20 км

Последна актуализация
29.05.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 20 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Предлагаме парцел за продажба в село Кичево.

Кичево се намира в североизточна България, част е от община Аксаково, област Варна. Селото е разположено на 25 км от Аксаково и на 15 км от Варна, на 20 км от курорт Златни Пясъци и на 17 км от курорт Албена. Селото е богато на водни източници, за това са изградени 7 чешми, заобиколени от красиви тополи. Селището има кметство, училище църква, читалище и детска градина. В Кичево са съхранени традиции в областта на читалищна дейност, образованието, опазване на околната среда. Днес селото е много популярна дестинация за отдих и интересът към местните терени за застрояване непрекъснато расте.

Регулираният парцел е за промишлени цели и е с големина 1700 кв.м. Граничи с два пътя, тъй като е ъглов. В цената на парцела е включен разработен проект: архитектура, конструкции, ОВК, ВИК(вода и канализация), електричество, геодезия, озеленяване и геология за промишлена и офис сграда.

Ток в непосредствена близост до парцела.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от € 2000, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот