Къща продава близо до Русе

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Русе / България

Етаж
2

Спални
6


Площ на сградата
140 м²

Площ на парцела
1200 м²

Цена
  16 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
120 км

Последна актуализация
25.11.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 120 км
Гледки от имота
 • Гледка към река
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
КАНАЛИЗАЦИЯ
 • Септична яма
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Балкон
 • Възможно паркиране на улицата
 • Външна баня
 • Външна тоалетна
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Асфалтиран път

Предлагаме на вашето внимание тази двуетажна къща разположена в село КАЦЕЛОВО, на 45 км от град Русе. Селото заема северния район на България и принадлежи към община Две Могили, Русенска област. Отдалечена е на около 240 км от Варна и 100 км от най-близкия зимен курорт. Населението на селото наброява около 950 души.
Най-близкото летище е това във Букурещ, Румъния и се намира на 120 км от селото.

ОПИСАНИЕ НА КЪЩАТА

На етаж първи са разположени 3 стаи, коридор и кухня.На етаж втори – 3 спални, килер и тераса.Къщата се нуждае от ремонт. Има възможност да се изградят вътрешни бани и тоалетни на всеки етаж. Общата разгърната площ е 120 кв.м. Към имота спада и просторен парцел от 1200 кв.м с две стопански постройка от по 100 кв.м , както и паркомясто

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ

Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

 
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот